Dubblerad hoppklass i Borlänge


Igår åkte jag och Paddan till Borlänge för att tävla i två hoppklasser. Jag hade förberett mig lite dåligt för jag trodde inte att körningen skulle ta mer än 1,5 timme. Så när jag slop på GPS:en visade den drygt två timmar och då var min klocka 15:31, HJÄLP tänkte jag.

Men vi kom fram till Borlänge 17:20 och då lyckas jag schabbla bort mig lite. Hade fått för mig att klubben skulle ligga efter bron över Dalälven men det var hur fel som helst. Så när jag väl kom fram till klubben, hade jag två minuter till godo innan min banvandring började, PUUUH, säger jag bara…

Första hopploppet slutade på en tredje plats med noll fel och pinne.

HOp1

Tack till Pernilla Levisson som filmade åt mig. Här kommer den:

Det andra hopploppet slutade med noll fell och en andra plats samt pinne.
Hop2B

Så med dessa resultat har Paddan tagit fem pinnar i hoppklass ett och nu kan vi ansökan om agilitydiplan och titeln: AgHD I.Resultat.JPG

Finaste Paddis ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

img_6550

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s