Hoppteknikträning


Och så är det dags att börja träna lite hoppteknik igen. Paddan är en ”Stefan Holm” hoppa högt med mycket luft mellan hund och hoppbom. Penny är fortfarande ett oskrivet blad eftersom hon gått på rehabträning sista halvåret.

Vi började med en så kallad Basic Grid, där hunden ska utföra momentet på studs, dvs inte ta något galoppsprång emellan. På sista hindret har jag lagt in en oxer. Lite för att jag vill se hur de hoppar över. Siffrorna ni ser i kombinationen visar hur många fötter (dina egna fötters längd) som du ska ha för small, medium respektive larghund. Vi använder mediumstorlek, 4 fötter mellan hindren.

Här kommer en film på Pennys teknik:

Och här har ni Paddan:

Mycket nöje!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s