Nu får vi börja agilityträna Penny igen :)


Äntligen, igår fick jag besked att vi kan börja med agility så smått igen. Visserligen bara raka sträckor med hinderstöd och inga hoppbommar (ej runda tunnlar, slalom eller kontaktfält) men i alla fall.

”Pennan” kasterades i augusti och har efter det gått på rehab hos ReDog i Västerås på grund av ryggont som ”troligvis” orsakats av en låsning i bakre ryggen. Igår var jag med henne på det tionde besöket och hon visade ingen reaktion alls, halleluja!!

Hon har fått både laserbehandling, gå i vattentrask och ligga på vibraplatta vid varje besök. Nu har bokat ytterligare 5 tillfällen fram till jul och sedan kommer vi att kunna minska de täta besöket till mer sällan.

Funderar även på om man kanske ska fortsätta vattentraska i förebyggande syfte. Det finns en hundfysioterapeut i Grillby, Tussbergets kennel, som man kan besöka. Ligger närmare och priset är lite lägre.

Känner jag någon som går där och kan lämna rekommendationer?

160626 Lekutveckling med ridspö

I don’t shut up, I grow up, and when I look at you, I throw up!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s