Run with your dog


I fredags var jag och Niclas i Stockholm för att springa Run with your dog i Stockholm.

Run with your dog skapades för att  löpning tillsammans med sin bästa vän är bland det absolut roligaste som finns. Att få komma ut i naturen, få motion och uppleva världen – finns få saker som slår detta. 
Därför skapade vi RUN with your DOG – för att få fler att upptäcka denna fantastiska sport. 
Linlöpning med hund eller canicross som det också heter har funnits i Sverige länge, men det är först på senare år som allt fler hittat hit. Vi vill uppmana fler att löpträna tillsammans med sin hund, och ett sätt att hitta motivation är att anmäla sig till ett löplopp med hund. Ta nu chansen att springa, möta likasinnade och få motivation till träningen.

Eftersom jag tycker löpning på egen hand är tråkigt ..o0(jo jag vet det är säkert många som protesterar nu). Däremot är det en helt annan upplevelse när man har hund med sig. Och det gör skillnad.

Så för första gången var vi tillsammans för att springa parloppet på 6 kilometer. Penny fick dock inte vara med, dels för att hon är nykastrerad och dels för att hon har ont i ryggen, så därför hade jag lånat in Pinocchio från Susanna Sandberg, Kennel Tailtops. Tack för det.

Paddan är väl en hund som tycker löpning i koppel är det roligaste hon vet, tyvärr. Men med en tennisboll så blir det betydligt roligare. Så därför lät jag Niclas ha Paddan medan jag tog Pinocchio som drog mig runt, i alla fall tillräckligt ;). Först varvet sprang jag hela tiden och på andra varvet korta gåpass i uppförsbackarna. Tiden vi fick när vi kommit i mål var drygt 44 minuter, kanske inte så imponerande, jämfört med de andra ekipagen som det gick betydligt snabbare. Men med tanke på hur min inställning är till löpning så är jag jätteglad att jag sprang runt och hade bästa coachen med mig :mrgreen:.

Vi laddar för start.

Tack till Eva-Marie och Elin som gjort ett superbra jobb. Vi kommer att vara med nästa år också, SÅKLART!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s