Det går framåt….


Penny och jag går juh sommarkurs i agility hemma hos Mary Wright i Kungsängen. Det är Veronika Snell som håller i kursen och i måndags var det dag att springa lite banor. Det blev två olika varianter på bana som innehåll framförbyten och blindbyten. Själv tänkte jag först HJÄLP hur ska det här gå? Penny springer som hon hade en kanonkula i bak och jag som är van vid att springa med Paddan som inte är storgalopperad så kändes det bara hur ska jag hinna med att vara på rätt plats.

Men man måste pröva :). Skam den som ger sig. Första banan delade jag upp och belönade på olika ställen innan vi körde hela banan.

Och sedan från bana 2:

Den här lilla skrutten flyttade in hos oss i december 2015 och på bara det här halvåret så har hon utvecklats från en hund med bra potential men väldigt försiktig till andra människor till en hund med enorm leklust (lite för mycket ibland kanske ;)), otrolig energi, lyhördhet och ett stabilt temperament. Det känns som det finns potential här…

Min lilla duktiga kanonkula ❤ ❤ ❤ ❤

160627 Penny i bilen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s