Semesternöje: anmäld till fotokurs – CHECK!


Jag har länge önskat lära mig att använda kameran och gå ifrån autolägen på kameran.  Har haft kamera länge men inte riktigt fått tummen ur att lära mig alla programmen A-P istället för att använda autolägena. Mitt problem är väl som kanske många andra att jag är lat och att jag är lite för trött för att orka sitta framför en dator när jag kommer hem från jobbet ;). Så nu ska det bli en heldag med manglade om inställningar, ljus osv för Emma Hammar. Kul!! Så därför har jag anmält mig till Hundredas heldagskurs Lär dig din kamera – fota hunden !.

Då kanske poletten äntligen ramlar ner. Ekvationen bländare – ISO – vitbalans som för mig fortfarande är lite krypiskt. Visst kan jag ställa in kameran men det tar för lång tid och då har föremålet framför kameran tröttnat för längesedan :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s