Julafton och spårträning


På morgonpromenaden tog Niclas och jag en gemensam morgonpromenad ner till stranden där bryggan ligger förtöjd. Där fick tjejerna springa lite lösa. Jag passade på att fota dem båda lite grann. Här kommer ett litet potpurri med bilder.

namnlöst-1.jpg namnlöst-2.jpg namnlöst-3.jpg namnlöst-4.jpg namnlöst-5.jpg namnlöst-6.jpg namnlöst-7.jpg namnlöst-8.jpg namnlöst-9.jpg namnlöst-10.jpg namnlöst-11.jpg namnlöst-12.jpg namnlöst-13.jpg namnlöst-14.jpg namnlöst-15.jpg namnlöst-16.jpg namnlöst-17.jpg namnlöst-18.jpg namnlöst-19.jpg namnlöst-20.jpg namnlöst-21.jpg namnlöst-22.jpg

 

Efter det gick Niclas längs stranden bort till kapellet och sedan stigen tillbaka för att möta upp mig där jag lagt ut spår. Penny fick ett ca 60 meter långt spår med en vinkel och avslut med leksak. Hon spårar koncentrerat men har svårt att släppa spåret vid slutet och vill inte leka. Kanske var hon lite trött också efter att ha sprungit lös och fått en 2 km promenad. Paddans spår var ca 200 meter med två 90 graders vinklar, över en stig och avslut med leksak. Enligt Niclas som gick med Paddan var hon inte så intresserad av leksaken. Kanske var även hon trött efter tidigare aktiviteter.

IMG_5729

Sedan avslutade vi med lite figurantarbete för Penny. Hon fick 4 skick på Niclas. Första skicket var ca 10 meter och sista skicket på cirka 25 meter. Niclas fick hetsa henne lite innan han sedan sprang ut och gömde sig. Vid två tillfällen fick jag kommendera att han hjälpte henne genom att ropa. Den här gången stannade hon inte en enda gång halvvägs utan sprang hela vägen ut, jättebra.

Not-to-self Penny: jobba upp Pennys intresse för belöningar vid spårets slut. Ska testa om hon verkar mer intresserad/slappnar av om hon först får godis och sedan leksak. Vid figgarbete ska vi nästa gång se till att öka avståndet lite och ev skicka figgen runt till gömslet istället för rakt på.

Note-to-self Paddan: se till att ha en leksak hon verkligen uppskattar (boll/pipleksak).

Sedan fixade vi iordning en lättare julbuffé för oss tre innan det var dags för julklappsutdelning. Gissa om jag blev glad, jag fick följande mycket bra-att-ha-saker i julklapp:

Magväska till spår- och sökträning:IMG_5594

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En mandarin (o´förlåt jag menar mandolin förståss)IMG_5596

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 böcker av Git Jering:
”Sök – för tävling och aktivering”
”Uppletande – för tävling och aktivering”IMG_5595

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s