Sökträning, Veckholms skjutfält 19 december


Idag blev det sökträning med vår ambitiösa sökgrupp från EBK på Veckholms skjutfält. Mötte upp Monica och Therese vid Gånsta för att köra mot Veckholm. Idag var det Merja, Bertil, jag, Monica, Annelie, Sussie & Therese som tränade tillsammans. Valde att ta med enbart Penny eftersom Paddan kört agility igår. När det var Pennys tur fick hon hälsa på figgarna som fått godis från mig. Hon är fortfarande väldigt rädd/skygg/försiktig. Hon fick totalt 7 skick på Sussie och Anneli som figgade. Hon behöver fortfarande stöd från figgen med lite rop/lockning för att våga sig ut. Sedan stannade hon varje gång på halva vägen och vände sig mot mig för hjälp. Det måste jag se till att arbeta bort.

Det är lika inspirerande att se olika raser och individer arbeta. Vi hade idag: 2 schäfrar, 1 tolkare, 1 foxterrier, 1 pudel, 1 aussie och 1 sheltie med på träningen.

Jag är så tacksam för att den här fantastiska gruppen finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s