Dagarna i December 2014


Äntligen efter en väldigt lång november och december månad hägrar nu 3 härliga veckor med ledighet som ska fyllas med traditionellt julfirande med familjer på våra respektive sidor, nyårsfirande på tumanhand och så en massa roliga hundaktiviteter förståss. Jag har ägnat mig åt att boka hundträningar och så ska Paddan få börja simma en gång i veckan.

Men först blev det ny frisyr, såklart, Dock inte särskilt jultradionellt, tror jag. Så här ser jag ut nu:

bild
I lördags for vi iväg för att spåra lite med Paddan. Det blev ett ca 250 m långt spår som fick ligga ungefär en timme. Har inte blivit så mycket spårande i december men hon visade sig vara riktigt bra. Koncentrerat och väldigt uthållig.

_DSC0114 _DSC0115 _DSC0116 _DSC0119

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s