Hundar som grundar


6-8 juni har vi varit i Svedje, Oviken utanför Östersund. Varje år samlas man och hjälper gårdens ägare med diverse göra. I år skulle ny grusväg läggas, loftet ställas iordning, väggar sättas på undersidan av verandan och mycket mer. På plats fanns en det fyra andra hundar. Paddan tyckte väl att första dagen, fredag, var lite jobbig. Först 6 timmar i bil, med pauser och illamående och sedan bli mött av fyra nyfikna hundar (en rottweiler, en kinesisk naken hund, en japansk chinhund och en irländsk setter). Det blev lite väl mycket för stackars fröken som fick en långpromenad och sedan vila i vårt rum. Här kommer lite bilder på den omaka flocken som det var väldigt roligt att se anpassade sig till varandra. De övriga fyra kände varandra väl. Den som var minst närgången var rottisen Busan som var van vid små hundar och inte brydde sig särskilt mycket. De övriga tre var mer nyfikna och lite närgångna så de fick sig en avhyvling av Paddan och sedan var det bra :). Hon betedde sig väldigt fint och på lördagkvällen när vi käkat så kan ni få gissa vem som gick runt från knä till knä och tiggde från tallrikarna. Jojo … kanske inte så svårt att gissa. Här kommer lite bilder på hundarna.

Busan
Bild
Bild

Gullan
BildHobi
140606_6162Häxan
140606_6232 140606_6151
140606_6181

140606_6190

Paddan var lite nyfiken men tyckte det nya trägolvet upp till logen var läskigt. Kanske för att det lutade eller så var det för att det fanns springor emellan.
140606_6174 140606_6203

Sedan passade jag på att fotografera lite andra motiv än hundar med min nyinköpta 300 objektiv. Riktigt roligt!140606_6235

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s