Flykten i Falun!


Den 29 maj var jag tvungen att följa med till Falun. Husse skulle tydligen tävla i något som heter Canyon Enduro Sprint som är något slags race där man cyklar med mountainbike på vissa i utlagda sträckor på stigar. Under helgen bodde vi på Främby Udde i en fin-fin stuga med utsikt över vattnet. Vid ankomsten passade jag på att ta mig en rymmartur. Möjligheten dök upp när matte och husse skulle packa ur bilen och dörren till stugan stod öppen. En lysande möjlighet som jag bara vara tvungen att ta hand om. Rusade ner till det stora gula huset där det fanns en restaurang som visst inte hade öppnat än. När matte upptäckte mig sprang hon efter så jag var tvungen att fortsätta ner till badplatsen. En familj med ungar badade men de brydde sig inte om mig när jag kom. Tyvärr hann jag inte i vattnet för då hade matte jagat ikapp mig och fångat upp mig.

Under dagen har vi tränat en del på bakdelsvändningar runt frambenen i både höger respektive vänstervarv. Tycker det är lite svårt åt höger men det börjar bli mindre jobbigt. Sedan tycker båda mina ägare att det är viktigt med nosdutt i handen så det får jag öva ett par gånger varje dag.

140529_6405

140529_6357 140529_6358

140529_6377 140529_6379 140529_6388 140529_6402 140529_6403

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s