Paddan flyttar in!


I lördags fick jag hastigt och lustigt flytta till en ny familj med en husse och en matte. De kom och ägnade en massa tid åt min gammelmatte Susanna. Jag vet inte riktigt vad de pratade om, själv försökte jag få uppmärksamheten riktad till morotskakan på bordet. Men människorna verkade inte riktigt fatta att jag inte ville ha smulor utan en hel bit *suck*. Hur svårt kan det va?

Det var sådär att åka bil vilket inte tillhör mina favvosysslor för jag blir så åksjuk *bläää*. Efter en stund kom vi i alla fall fram till mitt nya hem, en lägenhet på tredje våningen :O. Gissa om det blir jobbigt att gå uppför dessa varenda gång man kommer tillbaka från en prommis *puuuust*!!

IMG_3561

Mattan var rätt okej faktiskt..

IMG_3571

Måste självklart prövas!

IMG_3607

Matten fick för sig att gå ut och stå i trappuppgången med granntanten tror jag. Hon trodde nog att hon inte hördes men jag försökte göra henne uppmärksam genom att piiiipa lite på insidan. Det gick väl sådär…

IMG_3562

Åååh sluta inte klia nu då!!

IMG_3565

Matten fortsatte att klia mig 🙂

IMG_3611

Suushitime och yäääääj jag fick smaka

IMG_3613

Tur man inte är kräsen!

IMG_3583

Matten säger att det kallas för omvänt lockande…

IMG_3581

Hallå, vad gör du för skoj på golvet, får man vara med?

IMG_3584

Trött efter en lång dag med en massa nya intryck.

IMG_3592

Tycker det är rätt skoj och pussa på hussen tidigt på morgonen, han blir jublande glad av mina pussar *S*

IMG_3599

Morgonhångel i sängen med husse 🙂

IMG_3600

Bland handdukar och sånt *S*

IMG_3601

Näääh jag är ingen handduk!

IMG_3602

Mera kel åt Sessan!!!

IMG_3603

-”Vad glor du på?”

2 tankar på “Paddan flyttar in!

  1. Jättesöta fina Paddan. Det ser ut som har fått det kanon! Men… jag vill så gärna följa er vardag, träning och resor så nu är det dags att uppdatera 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s